Nieuws

April 2024

Uitnodiging van Sport- en Beweegteam Renkum aan de inwoner:

Graag willen we je uitnodigen om samen met ons deel te nemen aan onze 20 weken durende wandeluitdaging! Het voorjaar staat voor de deur en het is het perfecte moment om actief te worden en te genieten van de buitenlucht.

Wist je dat het gemiddeld 66 dagen duurt om een gewoonte te veranderen? Daarom hebben we gekozen voor een programma van 20 weken, zodat we samen met jou kunnen werken aan het creëren van een gezonde gewoonte die blijvend is.

Wat je kunt verwachten:

  • Wekelijkse wandelingen van maximaal een uur, op dinsdagavond, woensdagavond en donderdagochtend.
  • Startend vanaf drie verschillende locaties in gemeente Renkum.
  • Een afstand tussen de 3 en 5 kilometer, geschikt voor alle fitnessniveaus.
  • Na afloop van de 1e, 5e, 10e, 15e en 20e wandeling sluiten we af met een gezellig kopje koffie, inbegrepen in de prijs.
  • Deelname kost eenmalig slechts €10 per persoon voor de volledige 20 weken.

De wandelingen starten vanaf:

  • OSV onder Ons, Talsmalaan 9, Park Hartenstein op dinsdagavond, van 18.00 – 19.00 uur.
  • Ons Middelpunt, Mozartlaan 2, 6865 GB Doorwerth op woensdagavond, van 18.00 – 19.00 uur.
  • Doelum, Hogenkampseweg 45 op donderdagochtend, 09.30 – 10.30 uur.

Naast de wandelingen bieden we ook extra’s aan, zoals een fitadviesgesprek met onze buurtsportcoaches en een workshop over een gezonde leefstijl.

Aanmelden is simpel! Klik op https://sportenbeweegteamrenkum.nl/wandel-je-fit, vul je persoonsgegevens in en rond je bestelling af. Als je in het bezit bent van een Gelrepas, is deelname zelfs gratis!

April 2024

Vrijdag 5 maart 2024 heeft wethouder van Sport, Marinka Mulder de hernieuwde sporthal in Doorwerth geopend. De bestaande sporthal was flink aan renovatie toe, asbest moest verwijderd, installaties up-to-date. En het renovatie-traject heeft niet meegezeten. Maar we blijven vooruit kijken. De sporthal is nu klaar, de sportverenigingen en scholen hebben het nieuwe complex al in gebruik. En het is zeer de moeite waard. De hal is van alle gemakken voorzien, de verschillende velden kunnen met zak-wanden gescheiden worden. En ook de kleedkamers en kantine zijn gehuld in een fonkelnieuw jasje.

Voor 50+SportenSpel ook tijd om te kijken of we in Doorwerth een groep kunnen beginnen. Deze groep kan dan gebruik maken van de vernieuwde sporthal. Wel een voorwaarde is dat zich genoeg nieuwe leden melden.

En ook binnenkort in Doorwerth een nieuwe editie van het DorenFest 2024.

Op 1 juni zal ook 50+SportenSpel zich weer tonen tijdens de verenigingenmarkt. Vanaf 14.00 uur tot 18.00 uur kunt u alle informatie krijgen die u nodig heeft. Loop eens langs en geniet van de informatie van de verenigingen, de muziek en een hapje en drankje.