Nieuws

Vanaf maandag 7 juni 2021 tot en met donderdag 1 juli 2021 worden de lessen weer binnen gegeven. Zie hiervoor het trainingsrooster juni 2021. Daarna is het zomervakantie!

Heelsum, 2 juni 2021

Beste leden van 50+ Sport en Spel,

Sinds de Nieuwsbrief van maart jl. heeft de lente zich nog nauwelijks doen gelden, al lijkt het weer nu toch echt beter te worden.

Heel veel regen en kou hebben onze eerste stappen bij het weer gaan buiten-sporten begeleid en alleen degenen die echt wilden gaan sporten hebben daarbij de kans op natte voeten getrotseerd.

Gelukkig heeft het kabinet eind vorige week aangekondigd dat we per 5 juni ook weer binnen groepslessen kunnen geven, zo mogelijk met 1,5 m afstand (b.v. volleybal mag weer).

Volgens planning kunnen de meeste leden inmiddels hun eerste vaccinatie hebben gehad en velen zijn inmiddels volledig beschermd, dit 1-2 weken na hun 2e vaccinatie. Wij hopen dat daarmee de aarzeling om weer (binnen) te gaan sporten bij velen verdwijnt. Ook al zullen een aantal leden graag willen wachten totdat er meer zekerheid is en plannen pas in september weer te gaan sporten. Iedereen zal daarin zijn of haar eigen afweging maken.

Dat betekent dat we binnenkort ook weer binnen-lessen kunnen gaan aanbieden in de gebruikelijke gymzalen. Bij voldoende belangstelling wordt er lesgegeven op de originele uren. Echter, er zijn veel groepen die hebben aangegeven voorlopig buiten te willen blijven sporten (als het weer het toelaat)! Over het hoe en wat precies over binnen-sporten hoort u van ons nader.

We zijn blij dat de meeste leden ons toch blijven steunen, zodat we een goede basis leggen voor de start van het nieuwe verenigingsjaar in september.

Wij wensen jullie allen een fijne zomer, geniet van de grotere vrijheid die we weer krijgen en we hopen dat velen het sporten binnenkort ook weer oppakken.

Met hartelijke groet,

Namens het Bestuur van 50+ Sport en Spel  

Klaas Siccama

Voorzitter

_______________________________________________

Het bestuur roept u allen op om mee te doen aan de campagne om meer leden te werven. Sommige groepen tellen momenteel te weinig leden om financieel gezond te draaien. Als we in de kleine groepen meer leden krijgen, hoeven we ons geen zorgen te maken over eventuele samenvoegingen van groepen.

We doen hierbij een beroep op uw netwerken. Als u een nieuw lid aanbrengt, en dat lid wordt daadwerkelijk ingeschreven, dan krijgt u € 10,- korting op uw eerstvolgende contributiebetaling. Als u twee nieuwe leden aanbrengt, krijgt u € 20,- korting. En als u flink uw best doet kunt u theoretisch gezien gratis sporten! Wie wil dat niet?

Daarom vragen wij alle leden van 50+ Sport & Spel om in uw omgeving rond te kijken, familie, vrienden of buren te enthousiasmeren voor de gezellige sporturen, en deze aspirant-leden uit te nodigen voor een paar sport-uren.

Houdt u wel rekening met de maximale groepsgrootte van 18 sporters voor de gymzaal en 20 sporters voor de sporthal (de Renkum maandagmiddag 1 groep en de Renkum woensdag 1 groep zitten nu vol). De contactpersoon kan u informeren over de groepsgrootte.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur 50+SportenSpel


Klik op onderstaande link om onze privacyverklaring te lezen. De privacy-wet is vanaf 25 mei 2018 van kracht.

Privacyverklaring 50+ sport en spel


De invloed van lichamelijke activiteit op vitaliteit: Presentatie van de heer De Greef op onze Algemene Leden Vergadering van 5 oktober 2017 – klik hieronder.

http://www.50plussportenspel.nl/presentatie-hr-de-greef/